BORN+ er forhandler af et særligt udvalg af Rudolph Care-produkter.

Det drejer sig om følgende Rudolph Care-produkter:

Acai Hand Cream 100 ml. Pris: 245,- kr.

Det er lækkert med en god håndcreme, når man vasker hænder i forbindelse med hyppige bleskift. En håndcreme ved puslebordet og en håndcreme i pusletasken er velfortjent velvære til dine hænder. Hurtigt absorberende og intenst plejende håndcreme, der holder dine hænder bløde og smukke.

Mommy and Me 145 ml. Pris: 395,- kr.

En beskyttende SOS-balm til både mor og baby (og alle andre). Fantastisk til røde babynumser, ømme brystvorter og tør babyhud. Generelt til en hud, som kræver noget ekstra pleje, og særdeles velegnet til maveskindet under graviditeten. Den er 100% parfumefri. God til puslebordet eller på badeværelset.

Mommy and Me 45 ml. (travel size) Pris: 245,- kr. 

God til pusletasken, når man er på farten.

Acai Anti-stress Facial Cream 50 ml. Pris: 495,- kr.

Beroligende afstresning til din hud, når den har brug for ekstra fugt og næring. Acai Anti-stress Facial Cream er en rig og beroligende ansigtscreme, som kan bruges som både dag- og natcreme. Det høje indhold af økologiske olier og nærende ingredienser bringer huden i balance og beskytter den mod vind, vejr, forurening, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer.

Naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensiv, giver ny energi og smuk glød. Det optimale valg, når huden blusser, slår ud, føles tør eller blot har brug for ekstra fugt og pleje.